A tutaj sporo moich znajomych ma Hondy / CRXy dłużej niż ja i tak samo dłużej są zalogowani na tym forum a nie mogą nic sprzedać bo nie piszą postów tylko czytają

Ogłoszenia są dla nas, więc chcemy żeby było ich jak najwięcej... poza tym jest szansa, że ktoś niezorientowany będzie sprzedawał coś za mniejszą kasę niż by to stały użytkownik wystawił - rezygnujemy też z okazji, nie tylko ryzyka... A chyba użytkownicy CRXów lubią trochę ryzyka raz na jakiś czas? 
jaka radość, chyba jednak warto zrobić ta blokadę bo jak już się uda cokolwiek ogłosić można tańczyć ze szczęścia
ale ze mnie sabotażysta
EOTpirul napisał(a):No ja w tej chwili właśnie spamuję na ckpl chociaż staram się coś tam komuś pomóc więc szukam tematów już drugą godzinę żeby uzbierać te durne 10 postów i móc wystawić ogłoszenie, jakie to jest idiotyczne...
... w takim razie tez muszę dospamować jeszcze 7 
qba_21 napisał(a):nikt nie każe kupować od nowych użytkownikówa wystawić mogą
Jerr napisał(a): handlujący butami - trzeba nam większego śmietnika ?
Ja obstawiam takie same prawa dla nowych i starych w dziale sprzedam. W ciula moze zrobic kazdy tak samo nowy, czy stary a po to jest feedback zeby sprawdzic jego poprzednie poczynania.
Skoro nie ma takiego to znaczy ze w sprzedawaniu jest nowy i na jedno wychodzi czy na forum jest miesiac czy 100 lat. Czasem jest tak ze ktos czyta forum a cos ma do sprzedania, dlaczego mialby z tego nie skorzystac. Lepiej dla nas bo sprzet trafia bezposrednio tutaj często w dobrej cenie. To kiedy użytkownik dołączył też można sobie sprawdzic w jego profilu także nie ma potrzeby zaznaczać że jest to nowy użytkownik.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości