Witam Facet ma do sprzedania cze3rwonego crx z zaspy w gdansku lakier do poprawek i popekany zderzak moze ktos zna? mowi ze mu auto pali przy ostrym pilowaniu od 10 do 12 litrow auto bylo sprwadzone z niemiec w 95r jako skladak ma przegub do wymiany i posiada to auto od 3,5 miesiaca nie wiem ile pali normlany przy pilowaniu ale cos mi sie zdaje ze to troche za duzo?
haha na Twojego mnie niestac pozatym widzilem ze troszke go upiekszales szpachelka i te sprawy a mi auto ma sluzyc do kjsow wiec to odpada najlepsza byla by czysta seria 0 tuningu gora to zawias
Na Kjs'y mojej niuni nieoddam nawet z dopłatą- autko tylko dla kogoś kto niebedzie sie nią rozbijał po krzakach, za dużo serca w nią wsadziłem - co do szpachli to sie mylisz, jest minimalna ilosc, kazdy element który miał szpachelkę został wymieniony na prosty.
Vandall napisał(a):Na Kjs'y mojej niuni nieoddam nawet z dopłatą- autko tylko dla kogoś kto niebedzie sie nią rozbijał po krzakach, za dużo serca w nią wsadziłem
Spoko i wlasnie dlatego nie che jej od Ciebie kupowac (szkoda by jej bylo),potrafie to docenic i wiem co musiala by przejsc
Ostatnio zagadał mnie koleś, mówi ze mam własnie taki sam samochód do sprzedania i jak kos był by zainteresowany to smiało można do niego uderzać. Nic wiecej niewiem poza tym ze auto jest na celnych tablicach. Jak był byś zainteresowany moge dac Ci namiary na niego przez prv.