sorki modliszka nieco się zapomniałem bardzo przepraszam. A więc Arszenik, już nie jesteśmy śąsiadami bo przeprowadziłem się na stok, a tu masz muj gsm 880337113. zadzwoń we wtorek to się umuwimy bo teraz jestem w starachowicach. pozdrohmmm z tego co mi wiadomo Apikeuszu to mamy HONDE Kielce :] a nie CRX Kielce

hahaha ze pomysl z 22 sie nie sprawdzil to chyba nie trzeba tlumaczyc
wiecie chlopaki OCB 
dzis na spociku bylo... inaczej niz zawsze bo zjawilo sie tylko pare osob

i tu moja propozycja... moze za 2 tygodnie skrecimy tez taki balecik? co wy na to?a po spociku dobr imprezka byla i tu moja propozycja... moze za 2 tygodnie skrecimy tez taki balecik? co wy na to?
a wczoraj powtorka

no na spoty malo co ludzi przyjezdza moze w zimie zrezygnujemy ze spotow bo nie ktorym nie zalezy zeby sie spotkac i pogadac za pare mieszkow zlot wiec trzeba dzialac a nie siac lipe krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje znow sa podzialy ja to tak odbieram
swedza nie ktorych dupska kielecy hondziarze co zwami sie dzieje ?????????brodson napisał(a)::rotfl2: no na spoty malo co ludzi przyjezdza moze w zimie zrezygnujemy ze spotow bo nie ktorym nie zalezy zeby sie spotkac i pogadac
brodson napisał(a):pare mieszkow zlot wiec trzeba dzialac a nie siac lipe

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości