Witam, chce sam wymienic rozrzad w swoim ed9 d16z5 (pasek i napinacz). Znalazlem na forum dokladny opis jak to zrobic ale dla d16z6. Prosze o dokladny opis krok po kroku, na co zwrocic uwage idt. , niechcialbym czegos sp%$#*@lic. Na pewno sa na tym forum specjalisci co juz to robili, bede wdzieczny za porady
pierwszy raz bede zmienial, synek dzieki za naprowadzenie na odpowiedni temat napiszcie jeszcze gdzie dokladnie mam szukac znakow i w jaki sposob zblokowac zeby nic sie nie przestawilo
mam kolesia, ale chcialbym zrobic to sam dla satysfakcji, przeciez to chyba nie jest kosmiczna technologia mysle ze troche jeszcze poczytam, popytam i dam rade
Reasumujac nie jest to mega skomplikowana operacja - lecz bez podstawowej wiedzy i przede wszytkim bez narzedzi i to nie z biedronki zestawem to zapomnij o wymianie
nie jest kosmiczna technologia pod warunkiem ze odkrecisz kolo pasowe- nie masz kluczy wiec jedz do wulkanizacji czy gdzies niech zruszą je, potem juz sobie poradzisz
dzieki panowie za cenne informacje niestety nie zmienie juz rozrzadu, poniewaz dzisiaj rano skasowalem rexa ja bede zyl ale autko juz sie do niczego nie nada...
Witka
Zobaczcie jakiego mam fuxsaaa z rozrządem który był założony w tamtym roku,może zrobił 5 tys
Co z tym paskiem było nie tak????? może ocierał o coś???