witam. panowie powiedzcie mi od czego podejdzie wspomaganie kierownicy do edka? od zelazka podejdzie? bo juz mam dosc silowania sie z kiera na parkingach blee :p
i jak sprawa sie bedzie miala z koncowkami drazkow?
Gawend napisał(a):Civic 4g
Jak ja wymieniałem to brałem oprzócz Przekładni ,Weży, Pompy i koła pasowego jeszcze Kołyskę łacznik miedzy przekładnią a drążkiem kierownicy łapa też mi podeszła od 1,5 bez zadnego spawania ciecia lekko rozcentrowałem otwory tulejki zastosowałem z zawieszenia od crx:) i bez ciecia obudowy rozrzadu itp wszystko podeszło nic nie lata trzyma sie jak fabryka i wyglada nawet lepiej. Drążki podejdą od crx normalne I to by było na tyle W sumie wkładasz wszystko bez problemu jak masz od cifa dziurki są gwinty też wszystko prosto ładnie podchodzi .. jedynie zabawa z łapą No i wszystko zalezy od czego kupisz wspom. Tu niejeden spawał węzę bo mu końcówki do pompy niepasowały bo weże wadziły itp Od cifa wszystko pasi mogę zrobić ci fote pompy jaka u mnie jest zebyś widział jaka to dokładnie i jak to wyglada . Pozdrawiam
KraWik napisał(a):zastanawiam sie nad swapem z concerto 1.6 dohc 93r.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości