wyciaganie zegarow, zmiana przebiegu.

Tomcat Turbo
Forumowicz

przez Tomcat Turbo » 2011-03-02, 16:54

Jacques napisał(a):Niezłe odwrócenie kota ogonem, że jeżeli ktoś uważa kręcenie licznika za pokrętne, to od razu sugeruje się TYLKO licznikiem, spoko ;) Niech sobie będzie, że licznik jest tylko po to by łechtał ego właściciela a każdy sobie ustawi na ulubione cyferki ;) EOT.

ale to nie ma znaczenia jeśli nie jesteś pierwszym właścicielem a o to raczej nie możliwe... to i tak nie masz pewności jaki jest rzeczywisty przebieg wiec dla mnie rybka czy będzie 200k czy ustawie od zera... znaczenie i tak ma stan faktyczny auta a nie cyferki na liczniku w które i tak już nikt nie wierzy...
WARNING! Small children may get sucked into Turbo ! ! !

nieumiemjezdzic
Forumowicz

przez nieumiemjezdzic » 2011-03-02, 21:33

Łał jaka dyskusja, w temacie moge wyciagnac kilka aluzji odpowiem prosto lecz nie do wszystkich - [lubiezne posuwanie dupa w tyl i przod] sie i te wasze INSYNUACJE ! :( <zły> :wrrr: :wrrr: :wrrr: :wrrr:
Chce zmienic przebieg bo mam silnik ktory ma mniejszy przebieg, chce zmienic przebieg by poprostu mi oko bardziej cieszyl i buda moze i ma 185k najechane ale jest CALA wymalowana na nowo czarnym, jest wyremontowany caly zawias i niemam zamiaru go sprzedawac ot co.

Ps nie, nie pochwale sie na forum bo to mnie nie kreci, wole miec cacko w dobrym stanie tak by kiedys przejezdzajac bylo "o [latwa kobieta] co to za rex taka sztuka" a nie "ee widzialem na forum"

KraWik
Forumowicz

Samochód: ed9 ee4

przez KraWik » 2011-03-03, 00:14

co za problem zapisac przebieg w momencie swapu i odejmowac zapisana wartosć od bieżacego? :razz:

a tak na serio to moze, kup drugie zegary, wyzeruj sobie licznik i tyle. potem jesli bedziesz chciala sprzedac to wstawisz stare zegary, dokrecisz te kilkadziesiąt tys km i tyle :)
Fanaberia spełniona a i sumienie pozniej czyste, a jakze :rotfl:

MaciusCrx
Forumowicz

przez MaciusCrx » 2011-03-03, 00:20

kadi napisał(a):zaraz połowa rexów będzie miała po 100k km przebiegu :D
75% tak ma ^^ zdejmij szybke ciennisienki srubokrecik i przekrecesz na 2jke albo 1dynke i sprzedajesz i oczywiscie co 2gi w to wieży :poklony:
Reanimacja starego ED9
http://pl.youtube.com/watch?v=ILJU89__-cw .... www.ms-auto.pl <<<wulkanizacja polerowanie sprzatanie aut lakiernictwo blacharstwo mechanika

qba_21
Forumowicz

Samochód: CRXEE8

przez qba_21 » 2011-03-03, 22:13

nieumiemjezdzic napisał(a): chce zmienic przebieg by poprostu mi oko bardziej cieszyl

i wszystko jasne ;) Jeden się cieszy że ma na liczniku 300tys i się może pochwalić że auto nie do zaje** inny przy kupnie wyzeruje bo chce wiedzieć ile przejedzie, i itp, inny przy swapie przekręci licznik, inny przy zmianie kół, nic w tym złego to tylko licznik przestawialny tak samo jak przestawiamy zegarek :ok:
Jedyne co by było nie fer ze strony tych co kręcili liczniki czy do przodu czy do tył to niepoinformowanie o fakcie kręcenia licznika.
Na plus jest poinformowanie o faktycznej historii auta.
,,Panie tak przy 300tysi cofnąłem licznik o 140tys bo silnik zmieniałem i cofnąłem do stanu zmienianego silnika. Buda ma teraz najechane 350tys.,,
albo
,, licznik ma 30tys bo przy kupnie auta wyzerowałem licznik, przy kupnie auto miało 240tys,,
nie wiem czemu ludzie się tak boją przebiegów aut. wolą żyć w nieświadomości że ich auto ma przejechane 300tys+
Jak już było pisane liczy się stan auta :ok:
Może zaczniemy się chwalić ile nasze rexy już przejechały i na ile je jeszcze stać :ok:
:ok:
Najpiękniejszy widok dla oka.......... piękna kobieta w CRXie...... a jaka kobieta w CRXie nie jest piękna:D

beata22staw
Forumowicz

przez beata22staw » 2011-03-04, 18:31

Heh dobry temat, moja ma już grubo ponad 300tys i nie zamienił bym się na tą co ma 150tys :rotfl:
W221 S550

Jerr
Forumowicz

przez Jerr » 2011-03-04, 19:25

Czy leci z Nami MOD ?
Prośba - zamknijcie ten topic wreszcie, bo "zrobił się" tu burdel nic nie wnoszący do tematu...

Poprzednia strona