Vermilion napisał(a):ładny crx ale bez przesady. Co do ET45 to u mnie w Del Sol wygląda to cierpko. Wcześniej miałem et35 i teraz felg prawie nie widaćSchowane strasznie. Za to prowadzenie się poprawiło. Na lato jakieś 42, 40 37 będę szukał.
Im mniejsze ET - felgi bardziej na zewnątrz - auto lepiej trzyma się w zakrętach, za to w koleinach lata jak szalone

sebas napisał(a):Vermilion napisał(a):ładny crx ale bez przesady. Co do ET45 to u mnie w Del Sol wygląda to cierpko. Wcześniej miałem et35 i teraz felg prawie nie widaćSchowane strasznie. Za to prowadzenie się poprawiło. Na lato jakieś 42, 40 37 będę szukał.
Coś chyba nie miałeś ET35 albo nie wiesz jak to się czyta... Im większe ET tym felga bardziej schowana. Im mniejsze tym bardziej na zewnątrz, więc jakbyś miał ET35 to felgi byłoby lepiej widać a nie prawie nie widaćIm mniejsze ET - felgi bardziej na zewnątrz - auto lepiej trzyma się w zakrętach, za to w koleinach lata jak szalone

), że nie samo odsadzenie (ET) wpływa na to jak bardzo schowana/nieschowana jest felga, ale także (i głównie) jej szerokość
U siebie na lato mam 15"/6.5"/ET 43 i jest idealnie, ani nie wystaje poza nadkola, ani też nie jest jakoś głęboko a ET bliskie zalecanemu 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości