Do sezonu jeszcze trochę ale już myslami jestem na wakacjach hehe. Przyszedł mi do głowy pomysl o zmiane felg. Zamienilbym moje momo Quasar 2 16" z oponkami 215/40/16 na coś innego. Moze ktoś w okolicy tez ma takie potrzeby? Nie mam nic jeszcze na oku konkretnego potrzebuję inspiracji. Z kolei myślałem też żeby je pomalować- coś takiego mi się podoba dodaje smaku. Nie wiem czy dużo z tym roboty i gdzie w okolicy ktoś się takimś czymś trudni i robi to dobrze i nie drogo
Te co masz sa ładne, to zostaw je takie jakie są ewentualnie pokus cię o pomalowanie na złoto. VT ja Ci nie zrobie bo nie umiem, ale jakby kto zrobił...
Wydaje mi się że złoty lub jakaś domieszka brazowego, lub nawet grafitowego byłaby ok.
A na Ebayu, ale to juz jakis czas temu licytowałem własnie czarna solke na podobnych złotych kołach, co prawda nie wygrałem aukcji, ale mi sie właśnie to polączenie podobało..
Tak jak mówi polkar, za złoto jak dasz będzie kozak! Nie wpadłem na to wcześniej, ale nie na czarno, czarno nie. Felgi spoko i nowy kolorek załatwi sprawe.