a co to ferrari gazu sie boi
?
?oskarr17 napisał(a):Po to ide na studia żeby mieć dobrze w życiu : )
oskarr17 napisał(a):Po to ide na studia żeby mieć dobrze w życiu : )

Mr.Z napisał(a):Co do chowania wlewu LPG to norma, na stacji gdzie pracuje nie jedno auto tankowałem i widzialem chociażby w starszych mietkach miejsce obok korka PB miejsce na korek od LPG, co więcej jakoś róznie auta tankowałem począwszy od cinkusiów, przez ople, mercedesy, subaru, chryslerach 300c tych najnowszych i dla mnie to nic dziwnego. Na dodatek teraz w 95% aut gdzie zakłądają gaz montują własnie korek koło wlewu paliwa. Kiedys ładowali wszystkim w zderzak, a teraz chowają nie ze wstydu, raczej z estetyczności i bezpieczeństwa. Co więcej na + przemawia to że korek LPG koło korka wlewu paliwa się nie zasyfi, nie zardzewieje jak ten w zderzaku.
Dywagacji może być pełno na temat z jakiego powodu ktoś montuje LPG, nie każdy ma zawód syn, dobrze płatną prace etc. Każdy orze jak może i to czy montuje LPG czy nie to wyłacznie jego sprawa bo jego auto - poczawszy od cinkusiów 700, a skończywszy na amerykańskich krążownikach z kilkulitrowymi silnikami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość