ja mam ed9 z 92r. wczoraj było sucho i wyskoczyłem sobie na dwu pasmówkę i szpula 1 2 3 4 do 150km/h i 5 cisne spory kawałek i patrze że 180 lece ale dalej to jużmiała spore opory żeby się rozpędzać a i obrotomierz wskazywałcoś koło 6tys obr/min. czy to normalne ? jak wasze śmigają?
Ja swoim ed9 na 2 biegu lece ok 95 , na 3 biegu ok 150( odcięcie), na 4 jechałem 180, a na 5 jeszcze nie jechałem na max więc nie wiem. Na 5 dociągłem do 200 i droga się skończyła.
u mnie na 2 biegu jest okolo 100km/h bo odcina ale jak go z 2 3 razy przeciagne do odciecia to idzie pozniej okolo 110km/h a predkosc max na 5 okolo 200km/h bo nie bylo jak dalej ciac (ed9 92r.)
Hmm do 200km/h buja sie w jakies 30sekund przy 6800obr na 5 biegu
Najszybciej jechalem 225km/h ale aby osiagnac te predkosc to juz trwalo i trwalo, generalnie do 190 przyspiesza bardzo ladnie a pozniej to juz nie tak pieknie, jednak pojemnosc silnika daje wtedy znac o sobie, jak i masa autka, maly latawiec
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością
moja torpeda rozchulała się na autobanie 230 i chyba bym zamknol licznik tylko skonczył się 3 pas i bym sie rozp.... oczywiscie na prostej drodze do sety rozpędza mi się w 8.1 sek miezylem ostatnio z laską
Z ja na 2 biegu dochodzę do 100km/h, trójka to 150-155 a na piątce tez już odciąłem. Licznik pokazywał lekko poniżej 220, tylko, że było z deka z górki Jak wracałem tą samą drogą to co prawda z otwartym szyberem (który się nie chciał domknąć przy tej prędkości) wycisnąłem poniżej 200 i nie było odcięcia. po prostu mu siłek zabrakło