Mrys napisał(a):Jak się nie lubie scigać i nie robie tego , to dzisiaj się skusiłem .
Crx seria D16a9 vs. VV POLO G40 kompresor
Wynik cieżko powiedzieć , ale raz z rolki długość dla mnie a raz późno się zebralem i długoś dla Polo . Mówiąc szczerze , byłem troche zaskoczony . Podjechałem do klijenta na światłach i pytam się jakie to ma osiągi i wyszło na to , że Polówka niecałe 800 kg i 140 KM wiec naprawde daje rade.
Miał ktoś przyjemność scigać się z g40 ?

Mrys napisał(a):Jak się nie lubie scigać i nie robie tego , to dzisiaj się skusiłem .
Crx seria D16a9 vs. VV POLO G40 kompresor
Wynik cieżko powiedzieć , ale raz z rolki długość dla mnie a raz późno się zebralem i długoś dla Polo . Mówiąc szczerze , byłem troche zaskoczony . Podjechałem do klijenta na światłach i pytam się jakie to ma osiągi i wyszło na to , że Polówka niecałe 800 kg i 140 KM wiec naprawde daje rade.
Miał ktoś przyjemność scigać się z g40 ?
.
no, a on po piskach no to stwierdziłem, że dam frajde dzieciakowi i moze kiedys odrestauruje sobie zabytkowego crx'a i jak ich przeganiałem to banan na jego buzi był niesamowity hehehe 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości