no to słuchajcie, jak pogoda już będzie fajna to pomyślimy nad jakąś fajną miejscówą - może jakaś karczma gdzieś pod miastem niedaleko albo jakiegoś grilla gdzieś sobie zorganizujemy, pomyślimy, pewnie jest sporo fajnych miejsc żeby się spotkać, coś zjeść, pogadać... może być fajnie - może nawet jakaś imprezka
Sorki że pytam w tym temacie ale mam pytanie głównie do ludzi z Wrocławia. Czy zna ktoś jakiegoś dobrego taniego tapicera który obszył by mi boczki ? Oczywiście we Wrocławiu? Będę wdzięczny za każdą informację na PW
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza
Wiesz co, ja będę się chciał zająć tapicerką ale na wiosnę. Nie wiem czy byłeś na stronie
http://tapicerstwo.wroclaw.pl/
Nie wiem jak tam szyją i za ile, bo jak dzwoniłem to facet powiedział że musi zobaczyć auto i wtedy poda cenę, ale wydawał się wporzo. Opinii nie znalazłem na sieci także tylko tyle że spróbuj tam. Pozatym jest jakiś zakład pod Wrocławiem ale nie pamiętam gdzie.