brus_ek napisał(a):Wczoraj na wjeździe od strony Oleśnicy, nr rej. DB .... trochę razem polecieliśmy, kolega z forum?
Witam! Mówiłeś że masz coś z autem... Dawało radę. Tak właśnie powinno się ruszać ze świateł. Jest wtedy lepsza przepustowość w ruchu Pozdrowienia dla Pilota
[ Dodano: 2010-12-14, 14:34 ] Wczoraj wieczorem około 19-stej przed Smardzowem na lewym pasie w kierunku Oleśnicy czerwona solniczka. Ktoś z forum?
No jakbyscie mogli sie tam pokazać w tym wołowie myslałem ze to gdzieś we wrocławiu to jeszcze podskoczyłbym jadąc gdzies po drodze ale harmonogram mam napiety jak baranie jaja. Wiec cieżko bedzie mi tam podjechac
Swoją drogą jak się zrobi ciepło to można jakiś spocik zorganizować we Wrocławiu dla tutejszych i okolicznych... tylko jak wiosna wróci bo moja sola obecnie zimuje
Jak byście robili jakiegoś spota to ja też z chęcią wpadnę ale dopiero gdzieś koniec kwietnia... mam nadzieje że będzie więcej osób niż zawsze
A tak przy okazji ile kosztuje mycie na tej myjni ? Bo odkąd szczecińska remontują niemam gdzie jeździć auta myć. A pod domem nie za bardzo bo zaraz jakiś moher zadzwoni po straż miejską hehe Pozdr
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza