Ketiw napisał(a):Wiem Mrenias że masz trochę dośw. w szukaniu solek ale myslisz ze zima to jest dobry okres na kupienie del sola ? Poza tym ta solka to chyba najgorszy mozliwy zestaw, nie znam gustu przyszłego właściciela ale dla mnie seryjny zawias + felga + ten środek to katastrofa jak za taka cene i gdyby to był środek z 97r. to ok ale ten nie wyglada za ciekawie dywaniki jakieś gumowe, gałka zmiany biegów "szybcy wścieekli stajlo" radio z PRLu, wiem ze to pierdołki ale kłuje w oczy strasznie, 95r. cena jest zdecydowanie za wysoka, przynajmniej dla mnie. Gdybym to ja szukał solki to odlozyłbym to na wiosne teraz jest 25 del soli na allegro w okresie wiosennym poszukiwania mogą być łatwiejsze. Ale to tylko moje sugestie
Rybcia180 napisał(a):Ketiw napisał(a):Wiem Mrenias że masz trochę dośw. w szukaniu solek ale myslisz ze zima to jest dobry okres na kupienie del sola ? Poza tym ta solka to chyba najgorszy mozliwy zestaw, nie znam gustu przyszłego właściciela ale dla mnie seryjny zawias + felga + ten środek to katastrofa jak za taka cene i gdyby to był środek z 97r. to ok ale ten nie wyglada za ciekawie dywaniki jakieś gumowe, gałka zmiany biegów "szybcy wścieekli stajlo" radio z PRLu, wiem ze to pierdołki ale kłuje w oczy strasznie, 95r. cena jest zdecydowanie za wysoka, przynajmniej dla mnie. Gdybym to ja szukał solki to odlozyłbym to na wiosne teraz jest 25 del soli na allegro w okresie wiosennym poszukiwania mogą być łatwiejsze. Ale to tylko moje sugestie
ZGADZAM SIE Z TYM GLUPIEKM:p:p:p POZDRO;)

Ketiw napisał(a):Rybcia180 napisał(a):Ketiw napisał(a):Wiem Mrenias że masz trochę dośw. w szukaniu solek ale myslisz ze zima to jest dobry okres na kupienie del sola ? Poza tym ta solka to chyba najgorszy mozliwy zestaw, nie znam gustu przyszłego właściciela ale dla mnie seryjny zawias + felga + ten środek to katastrofa jak za taka cene i gdyby to był środek z 97r. to ok ale ten nie wyglada za ciekawie dywaniki jakieś gumowe, gałka zmiany biegów "szybcy wścieekli stajlo" radio z PRLu, wiem ze to pierdołki ale kłuje w oczy strasznie, 95r. cena jest zdecydowanie za wysoka, przynajmniej dla mnie. Gdybym to ja szukał solki to odlozyłbym to na wiosne teraz jest 25 del soli na allegro w okresie wiosennym poszukiwania mogą być łatwiejsze. Ale to tylko moje sugestie
ZGADZAM SIE Z TYM GLUPIEKM:p:p:p POZDRO;)
haha jestem Twoim Mistrzem to musisz się zgadzać

demonlegion napisał(a):Nie wiem czy to akurat ta solka ale kumpel mi opowiadał że stoi na allegro <troszke w stecz> jakaś srebrna z czerwonymi fotelami i że strasznie biła podczas hamowania jak nią jechał podczas jazdy próbnej

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości