i zapomniałem dodac czy zamierzasz rwać laski na co drugim skrzyrzowaniu czy na co dziesiątym jakiegoś pasztetaPifPafSratatata napisał(a):to zależy czy wiecej bedziesz jeździł max we dwóch czy w czterech

)
) i lepszy szyber szklany
atom1 napisał(a):musisz zadac sobie zaj* wazne pytanie..)
do czego ma byc 4-2 osoby, stylistycznie nie ma porownania i nikt mi nie powie ze syfik wyglada lepiej, mam jedno i drugie- jezdzi sie identycznie z przodu jest to samo (poza fotelami wyzszymi takimi dziadkowymi), bagaznik jest bardzo podobny, troche inaczej ladowany ale to samo,
plus syfika to dzielona tylna kanapa) i lepszy szyber szklany
boczne szyby są bardzo ladnie profilowe do wewnątrz czuć jak autko" tuli" podczas jazdy
Polecam przejażdzke własnym autkiem na fotelu pasażera po %%
boję się że ktoś mi go uderzy 
Spider napisał(a):Zgodze się z Toba tsj, kumpel ma 4g i faktycznie jest mniej nerwowy ale czy to czasami nie jest duża zasługa braku stabilizatora z tyłu ? (mowa o civic 1.5)
Osobiscie latam CRX-em i mimo tego że jest nie praktyczny(2osoby) Kocham ten samochód:) Bardzo dobra pozycja za kierownicą,wygodny fotel, malutki dachboczne szyby są bardzo ladnie profilowe do wewnątrz czuć jak autko" tuli" podczas jazdy
Polecam przejażdzke własnym autkiem na fotelu pasażera po %%
![]()
Jednak planuje na jesień kupić Cifa jako drugie autko bo CRX-iem bardzo mi szkoda jezdzić w zimeboję się że ktoś mi go uderzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości