monterque napisał(a):j ale zwykly kolo 190kucy w tej cenie to rzaden problem.
rudzinski napisał(a):monterque napisał(a):j ale zwykly kolo 190kucy w tej cenie to rzaden problem.
tu sie nie zgodze. jak szukalem silnika to bralem dwa pod uwage... B16A2 i B18C6. oczywiscie wolalem ten drugi jednak znalezienie go stalo sie istotnym problemem.
i nie chcialem zaplacic 6 k tylko kolo 10k.
druga sprawa.. gdyby EE8 faktycznie byly takie tanie to wiekszosc z nas by takimi smigala
Guzik prawde pasuje jak ulał
PZDR dla ciebie Mały Tomek z Zegrza.A i gratulacje.Nie zawsze! Wszystko zalezy jak sie wycentruje silnik. Moj kolega robil SWAPA, sam sobie dorabial mocowania do poduszek i centrowal silnik nie majac obok EE8 zeby podpatrzyc. Wyszlo tak ze jest 2cm nizej niz u mnie i maska samykajac lekko opiera sie o glowice. Gdyby byl jak w EE8 to by sie nie obylo bez wycinania wzmocnien-uzebrowania w masce. Na takich poduszkach robionych pod swap penie lezy troche nizej ...isabeel napisał(a):ł.A i jeszcze jedna ciekawostka dla tych którzy twierdzą że jak w ed9 siedzi b16 to maska się nie zamknieGuzik prawde pasuje jak ulał .
mozna bylo po tym zalozyc klode i "paka"
mimo wszystko dziekuje za pomoc:)atom1 napisał(a):i widzicie zadalem niby glupie pytanie a watkow coraz wiecej, nie jestem juz dzieckiem i wiem ze to trudne i pieniężnochlonne a pytalem dlatego ze w tamte wakacje stala crka z motoschaden za 500 ojro ale wtedy bylem tylko przejazdem i nie mialem zadnej kasy, pozatym nigdy nie myslalem ze przyjdzie mi ochota miec "japonczyka" a czytac czytac czytac..to tez nie tak do konca poniewaz probowalem szukac i nie znalazlem moze nie staralem sie robic tego doglebnie, ale koledzy podali linki bo wiedzieli gdzie sa no i OKEJ to mi wystarczalomozna bylo po tym zalozyc klode i "paka"
mimo wszystko dziekuje za pomoc:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość