zapomniales jeszcze dodac ze tecno wyjal ci z bagaznika walizke z milionem euro. widze ze warsztaty zmieniasz jak rekawiczki i sie wcale temu nie dziwie, mialem to na zywo
jeszcze z rok i bedziesz poza granice kraju jezdzil naprawiac auto. z ta rodzina to dojebales lepiej jak ze skrzynia 
celmix napisał(a):z tego co wiem a cos nie cos wiem to juz zwiedziles wszytskie warsztaty w wwa i okolicach takze? skad ty zes sie urwal marny buraczyno z siateksem na czole .noooo dawaj tych kolegow i robcie nalot do pruszkowa na ul 3go maja 9 jak by co ja mieszkam na 3go maja 11 ,tylko zabierz duuuuzo kolegow i zeby byli troche mocniejsi od ciebie . ja nerwowy czlowiek jestem i nie moge czytac takich glupot bom nie kurw od razu bierze.kiedys sie spotkamy.wielki szusiaku czy jak ci tam a raczej maly klamliwy [czlonek meski],trzeba bylo przyjechac pogadac z grzeskiem jak czlowiek ,on traktuje wszystkich jednakowo,uczciwym szacunkiem .
martwyterrorysta napisał(a):żal mi sie robi jak czytam takie rzeczy...i wcale bym sie nie zdziwił jakby chłopak zebrał pare kumpli i zrobił Ci z dupy "jesień średniowiecza"
smieszy mnie to, ja zawsze ide na solowki
jak masz problem do goscia, to Ty masz, a nie Twoi koledzy, a tka jak mowilem, z kolegami na 1 ida pizdy, mega pizdy !!!! 
wyłaczam sie z rozmowy bo szkoda gadac, sam jestem mechanikiem, i nie raz mialem tez takich pojebanych klientow
czerwony crxnapisał(a):swapa przez cztery i pół miesiąca,
czerwony crxnapisał(a):Auto odebrałem uszkodzone i zdekompletowane.
kto by odebral auto uszkodzone i zdekompletowane?? jeszcze jak odebrales to pewnie mu zaplaciles, i powiedziales, dobrze juz dobrze, ja sam to poskaladam, bo widze juz nastepna H do robienia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości