nie nie nie. Nawet nie próbuj zamieniać mojego-Gosi-Twojego crx za taki burakowóz, jest tak chamsko wieśniacki że nie mogę na niego nawet patrzec. Zobacz w komentarzach, jakiś ziomek jego ma takie same fele w Szpachlibrze
fela z dupy i silnik za maly, reszta wyglada niezle, taka beta ma duzo wiecej miejsca, prowadzi sie zdecydowanie lepiej i ma duzo lepszy wypas a wyglada podobnie )
Jak E36 to tylko 325 albo 328. 320 miałem (nie)przyjemność jeździć przez tydzień i mogę powiedzieć o nim dwie rzeczy palił jak smok i zbierał się jakby miał 100 a nie 150koni. A właściciel dbał o autko więc nie można powiedzieć że padło...
Według mnie jak BMW to 325, albo 328, raz zostałem przewieziony, przez część drogi także bokiem 328 i było rewelacyjne
tez mialem swego czasu 320 i powiem tak autko mega fajne tylko silnik nie ten bo paliwozerny kumpel mial 325 i bylo mniejsze spalanie a duzo ladniej sie to zbierało
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic