Mariusz19b napisał(a):no jasna sprawa
EE8 jest szersza i dluzsza o kilka cm
i wsadzenie b18c6 nie jest problemem az tak wielkim jak w ED9
Poza bardziej wystajacym przednim zderzkiem i bardziej pochylona maska pomiedzy lampami co daje z 1 cm. 2- 3 cm wiecej miejsca na wysokosc ze wzgledu na wybrzuszona maske. Ale gdzie jest szersza ee8 ? na silnik to miejsca jest niewiele wiecej ...atom1 napisał(a):czesc, to moj 1 post ale nie bede sie tutaj rozpisywal kto ja jest itp przejde do rzeczy, moze zaczne pisanie od beznadziejnego pytania ale ciagle mnie ono nachodzi, czy do crxa 2 generacji da sie przeszczepic silnik z acorda 2.0 lub 2.2 bez wiekszych modyfikacji? czy trzebaby bylo zmieniac tez skrzynie?? i czy jest to w ogole mozliwe zeby ten silnik się tam zmiescil, a moze ktos juz wyczarowal cos takiego?
licze na pomoc i z gory dziekuje za odpowiedz:)
Tom i Jerry napisał(a):atom1 napisał(a):czesc, to moj 1 post ale nie bede sie tutaj rozpisywal kto ja jest itp przejde do rzeczy, moze zaczne pisanie od beznadziejnego pytania ale ciagle mnie ono nachodzi, czy do crxa 2 generacji da sie przeszczepic silnik z acorda 2.0 lub 2.2 bez wiekszych modyfikacji? czy trzebaby bylo zmieniac tez skrzynie?? i czy jest to w ogole mozliwe zeby ten silnik się tam zmiescil, a moze ktos juz wyczarowal cos takiego?
no i mamy następną historyjkę którą można włożyć między bajki
mozna grzecznie odpowiedziec ze taki SWAP to spry problem itd itd
rudzinski napisał(a):Tom i Jerry napisał(a):atom1 napisał(a):czesc, to moj 1 post ale nie bede sie tutaj rozpisywal kto ja jest itp przejde do rzeczy, moze zaczne pisanie od beznadziejnego pytania ale ciagle mnie ono nachodzi, czy do crxa 2 generacji da sie przeszczepic silnik z acorda 2.0 lub 2.2 bez wiekszych modyfikacji? czy trzebaby bylo zmieniac tez skrzynie?? i czy jest to w ogole mozliwe zeby ten silnik się tam zmiescil, a moze ktos juz wyczarowal cos takiego?
no i mamy następną historyjkę którą można włożyć między bajki
tym samym mamy kolejny przyklad braku kultury i zrozumienia...mozna grzecznie odpowiedziec ze taki SWAP to spry problem itd itd
Tom gdybys chcial cos zrobic i nie wiedzialbys jak a ktos by sie z Ciebie smial bo miales odwage sie zapytac... jakbys sie poczul?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości