W swoim CRXie mam zawieszenie koni sport żółte zesprężynami vogtland -35mm , niby niezniszczalne te sprężyny a pękła mi tylnia i teraz moje pytanie jakie inne sprężyny pasują do amortyzatorów koni sport i gdzie mógłbym znaleźć?? Czy springi mts -40mm bedą pasowały??
mts raczej są twarde, ja będe wymianiał właśnie swoje na eibachy. Myśle że wszystkie obniżające spręzyny do crx będą pasowały, tylko wkestia jakie chcesz: eibach, witec, itp. Jak Ci zależy na twardości to będe miał mts-y swoje, jak cos to na priv
Nie dobijały, ogólnie zawias mam zaj.... twardy i z tego co się dowiadywałem to mts taki jest. Nie będe się wdawał w dyskusje, niech mądrzejsi się wypowiedzą. Mam amory i springi mts. Teraz wymieniam bo spodziewałem się, że eibachy będą bardziej komfortowe.
Niech się ktos wypowie kto ma porównanie czy mts springo są twarde czy miekkie w porównaniu do eibach/weitec
Ostatnio edytowano 2010-12-17, 02:39 przez DamianHonda, łącznie edytowano 1 raz
kruku85 napisał(a):czlowieku nie wiesz o czym piszesz. Jaki mcperson??
Zamiast się wymądrzać, mógłbyś napisać coś kreatywnego, skoro znasz sie na rzeczy. Takie wypowiedzi w niczym nie pomagają, chłopak chce dobrać springi to może mu odpiszesz na pytanie jak juz sie udzielasz.
Znalazłem mcpherson w autokasacji gdzie zostały wymontowane z rozbitego crxa siedzą na seryjnych amorach, wiem tylko tyle co przez tel i są krótsze, istnieją wogóle takie springi??
Czy facet chce mnie naciągnąć??
mcperson to rodzaj konstrukcji zawieszenia a nie firma. Pewnie koles ktory to opatentowal mial tak na nazwisko. Na 99.9% nie ma sprezyn firmy mcperson. A jesli juz sa to pewnie jakas chinczyzna