Posiada ktoś w swoim CRXie amortyzatory BILSTEIN z przeznaczeniem do sportu zakupione w firmie ZERKOPOL ? Jeśli tak to prosze o jakieś opinie na ten temat oraz jakie macie nastawy i czy dorabialiście do nich gwint..
Jedyne co Ci moge powiedziec, to ze wzbudzaja zaufanie. Jak bylem u nich i chwile pogadalismy, to od razu chcialem zamowic B8, tylko ze bodajze 540zl za sztuke troche mnie przerazilo
z tego co się dowiedziałem to bilstein B8 kosztuje ok 1200 za komplet, ten z zerkopolu to nie jest B8 tylko po prostu sportowy Bilstein do hondy civic/crx kosztuje obecnie 600zł/szt. a jeśli ktoś zechce mieć jeszcze do tego gwint to wtedy 800zł/szt. a jeśli chcecie mieć regulacje twardości, tłumienia itp. itd to koleś w telefonie powiedział że jeszcze jedno zero trzeba dodać do tyłu.. ale nie ważne, chce wiedzieć czy ktoś korzystał z usług zerkopolu i czy ma coś takiego..
Jak bilstein to tylko zerkpol jeśli chce się mieć dobrze zregenerowane amory . Też się cały czas zastanawiam nad tymi amorami, dobry zawias to podstawa. Wydaje mi się, że można je wyrwać troche taniej niż w temacie
fajny facet, dzowniłęm przed chwilą. Darek K, udało Ci się bo kupiłeś jedne z ostatnich sztuk u dystrybutora w tym roku. na chwilę obecną są tylko 3szt, jeden przód i 2tył. po nowym roku bedzie nowe zamówienie i pewnie nowa cena cena tak jak mówisz, na chwilę obecną 1200 by było.