jeszcze jutro sprobuje sprzeglo dobrze odpowietrzyc moze to pomoze bo kurde nie chce mi sie znow tego targac 
tylko czy aby napewno padniete lozysko wydawalo by taki dzwiek ? rozumie jak by szumialo albo jakis pisk a tutaj klekocze tak jak dawne kolo fortuny w telewizji ze juz tak to napiszeSlnED9 napisał(a):Napewno nie łożysko oporowe bo na wciśnietym sprzegle powinno byc słychac aa znajac zycie jak wymieniałes sprzegło pewnie to łozysko też wymieniles stawiam na łóżyska na głównym wałku od skrzyni piss przeszukaj tez forum bo tutaj dużo takich tematów sie przewijało pozdrawiam
forum przegladam i nie tylko to tutaj i sam juz nie wiem ma ktos moze jeszcze jakis inny pomysl? jak powoli wciskam sprzeglo to klekocze wolniej wolniej i ciszaa co ma do tego rozrusznik??pusty24 napisał(a):a wez i popusc delikatnie rozrusznik
jaka sprezyna tam nie ma zadnej sprezyny na lozyskuGabi napisał(a):sprężyna na łożysku oporowym poprawnie zapięta na 100%?
ale cholera az tak by napierdzielalo??? wrzuce na youtube glos jaki to jest bo zgralem to posluchacie dorzuce link na stronke jak tylko zapodamSlnED9 napisał(a):napewno to te łożyska na wałku oporowe napierdziela przy wysprzeglaniu bo wtedy pracuje i nie popuszczaj zadnych rozrusznikow bedziesz kiedys targał skrzynie to wymien pozdro.

popuszczalem ten rozrusznik i lipapusty24 napisał(a):skrzynia ci podejdzie od tego cifa ale jak juz pisalem popusc rozrusznik,ja takie napierdalanie mialem jak wsadzilem spieka ze wzmocnionym dociskiem i rozrusznik delikatnie przycieral bo siedzi tam blisko docisku,a jak wcisnąlem sprzeglo to bylo cicho.wykrecilem rozrusznik t roche farby bylo na nim,szlifnąlem lekko i gitara

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości