nie obiecuje że przyjadę niunią - ale powinieniem się stawić - jesli termin przesyniesz na sobote to teraz mówie ze w sobote odpada - a tak przy okazji - Ty z Asią to tak dla zrobienia pozorów ?? czy po zmianie orientacji to zostaliście tylko z przyzwyczajenia ??
Ja juz z gory mowie, ze jestem chory (juz od miesiaca) , w tym momencie jest zapalenie oskrzeli, co z tego wyniknie, nie wiem.... w kazdymbadz razie nie spodziewajcie sie mnie:(
Używane urządzenia firmy KARCHER po kapitalnych remontach i z gwarancją!!!!
nio jestem strasznie chory ... ale mam nadzieje ze mi przejdzie ... strasznie przez to ze mam non stop katart od wczoraj rano jestem niewyspany przez to aa wogóle masakra ... mam nadzieje ze wyzdrowieje do ND i będe sie mugł stawic!!
ja to wszystko pier... nawet jak nie będę dalej mogła mówić ( bo też aktualnie jestem chora) to i tak przyjade!! choćby MPK choćby na nogach czy na rolkach BĘDĘ!!!!
I mam nadzieje ze sporo osób sie zjawi!!
nie wiem tylko czy robienie spotu zaraz przed świętami na parkingu centum handowego jes dobrym pomysłem, obawiam się że najzwyczajniej nie będzie gdzie się spotkać, byłem tydzień emu w plazie i była masakra :/
Proponuje sie spotkac o godzinie 19 albo pozniej pod plaza i gwarantuje ze nie bedzie duzo ludzi. Naleze do malopolskiego klubu Hondy i spotykamy sie pod plaza w normalny dzien tygodnia o tej porze i jest gitarra