Powiedzcie co sadzicie o modelu? Dzieli mnie od niej pół Polski takze nie chce jechac na darmo. Rozmawialem telefonicznie z sprzedawca i twierdzi, iż buda nie ma sladów korozji, mechanicznie bez zarzutów, import z niemiec [3lata w kraju].
Zdjecia [patrząc na dosc atrakcyjna cene] przemawiaja ZA ale.... mam podejrzenie ze jest to wersja amerykanska [patrz maska i tylni zderzak], a co za tym sie wiąze powinna mieć silnik slabszej mocy. Sprzedawca potwierdził ze ma 130km. Jutro jeszcze zadzwonie i przycisne go o numery silnika.
No napewno jest po swapie silnika bo zegary sa z amerykanca widac mile na liczniku i obrotomiesz ma czerwone pole od 6,5tys wlacznik od awaryjnych jest taki jak w przedlifcie zderzak przod i lampy tyl tez. Tylne lewe nadkole napewno cos tam jest lub cos wyjdzie maska przednia jest pofalowana . Niech Ci gosciu poda numer silnika i numer nadwozia i wszystko bedziesz wiedzial
Pozdroo
Jest Accord CL7 Był EJ9 D16z6 Turbo Był Del Sol Było ED9 z5/B16A1
no wiec tak skoro tak twierdzi to może zrobił swap. Bo na moje to USDM patrząc po środku, i nawet po tym że ma przezroczyste wcięcie na 3 światło stopu. Patrząc wg tabeli to to silnik w serii był D16A6 w którym jest MOC 105/108*@6000 M-max 135@5000, i czerwone pole zaczyna się od 6,5 tyś. lub D15B2 MOC 92@6000 M-max 123@4500 I tak jak mówisz maska bez garba.. zderzak tylny..
Wogóle to wersja przed liftowa a napisał 1992, wiec dziwne. Dla mnie to jednoznacznie USDM ale może było tak jak napisałem, ktoś po prostu zrobił swap szkoda że nie ma fot silnika:)
Też przedlift, a rocznik niby 92, więc albo walony z każdej strony, albo zrobiony na przedlifta (w co raczej wątpię )... 130km to d16a9 miała, z5 to 124km. Trochę zamotał...
pst pst pst
Przeczytanie tego idiotycznego podpisu zajmie tyle samo co kliknięcie w Pajacyka
Niektórzy sami nie wiedzą co mają pod maską i piszą że większe moce, a na zdjęciu widać 90km jednostkę. Wypowiedziami właściciela to bym się nie sugerował.