Chcialbym sie ze wszystkimi przywitac na forum,nie jestem tu nowy lubie autka a crx kocham, kielbase z grila a takze wodke z ogorkami, jak swieci slonce, przechodzic na czerwonym a takze glosna muzyke i gaz do dechy
Tu "JAROSŁAW" Zmiemiłem nicka bo wtedy logowałem się z kumplem wogóle długo historia..
ale do rzeczy to nadal ja (Vitek) i pozdrawiam wszystkich nowy użytkowników
No tak...CRX jeszcze nie, ale jest jak najbardziej w planach Oby jak najszybciej Wlasnie zaczalem studia w Krk, wiec moimi srodkami transportu sa bus & train
Szołmen jak ja cie [latwa kobieta] dawno nie widzialem w lutym maluje fure to sie w marcu pochwale.Pozdrawiam wszystkich a w szczegolnosci Olcie z sosnowca
A więc mam! w końcu! Mam CRXa! 2 miesiące szukałem.... i w końcu jest!
2 generacja, 91 rok, zaworów nie słychać...lux :]
Kiedy rano pędzę do garażu, nie mogę uwierzyć oczom kiedy go otwieram
Na imię mam Tomasz, ksywka jak widać Neon, z racji tego, iż kiedyś jeździłem podświetlonym banditem. Jestem maniakiem motocykli i jakoś nigdy nie interesowały mnie sportowe samochody...aż do czasu kiedy ścigałem się z znajomym na autostradzie... ja moto, on CRXem... i powiem, że naprawdę byłem pod wrażeniem jak nieźle mnie gonił... inne auta to odrazu znikały w lusterkach....
Auto pomógł kupić znajomy, który od 6 lat jeździ CRXem, także mam kogo pytać i wogóle...co 2 CRXy to nie jeden
Jestem dopiero po wymianie filtrów, oleju etc... naprawdę jeszcze sporo jest do zrobienia, a głowa pęka od pomysłów...
Więc jeśli spotkacie w okolicach Ozorkowa lub Łodzi grafitową CRX..... to ja!!!!