WItam was, mam nadzieje e mi pomozecie. Przez fatalny stan drog w naszym kochanym panstwie wygialem sobie prawe przednią półoś.... I teraz moje pytanie.... Czy poloski do del sola to te same co do civica??? Bo wiem ze sa czesci ktore pasuja do obydwoch modeli....
Babcia mowiła tylko nie kupuj 2-osobowego, Babcia nie miala nic do gadania ;p Zbyt piękny samochód by babci sluchac
Jak mi się w SOHC jeszcze wysypała półoś to brałem z civica jakiegoś z silnikiem 1.5 chyba. Także będzie pasowac nie tylko z tej samej wersji silnika ale najprawdopodobniej z większości D serii.
W DOHC wysypała mi się półoś w B16A2 a wsadzona została z B18c4.
Najlepiej to weź to zostało z półosi idz na szrot i sprawdz czy ilość zębów na wieloklinach się zgadza.
Pojechalem do goscia od regeneracji polosiek, spojrzal na nia, cala rozmontowal zalozyl wszystko z powrotem, stwierdzil ze jest prosta:) pojechalem do warsztatu zamontowali mi ją znowu by udowodnic mi ze to tod tego a juz NORMALNIe dziala :D wszystko oK:D Teraz pozostal tylko problem elektrycznego dachu ;(;(;(;(
Babcia mowiła tylko nie kupuj 2-osobowego, Babcia nie miala nic do gadania ;p Zbyt piękny samochód by babci sluchac