Damian84 napisał(a):za 4... bo egzaminator stwierdził ze mam zbyt ciezka noge i zbyt pewnie jeżdze... ale to było 8 lat temu:D
ale przez te 3 lata jeszcze mandaciku nie dostalem (odpukać) a juz zrobilem pare tysiecy km 

, i niestety na placu nie widziałem podczas cofania jednego pachołka którego w końcu najechałem
) i na ochotnika poszedłem pierwszy na ogień. Zabrałem dokumenty od egzaminatora, poszedłem do auta, przygotowałem sie do jazdy i czekałem na kolesia.
koleś sie uśmiechną i powiedział "no to do 3 razy sztuka"
i jazda na placyk-zaliczony poprawnie. I na miasto-Zaliczone poprawnie bez żadnych wpadek. 
misiakowa napisał(a):beata22staw napisał(a):Kupiłem sobie skutra Atlantica 500 i potrzebuje sobie teraz zrobić prawko
ile teraz kosztuje ????? kat A
Za kat. A ok. 900zł za sam kurs w OSK trzeba liczyć, zaś cena samych egzaminów w WORDzie to: 162zł (22zł teoria, 140zł praktyczny).
to kiedyś bym zapłacił max 200zł

misiakowa napisał(a):beata22staw napisał(a):Kupiłem sobie skutra Atlantica 500 i potrzebuje sobie teraz zrobić prawko
ile teraz kosztuje ????? kat A
Za kat. A ok. 900zł za sam kurs w OSK trzeba liczyć, zaś cena samych egzaminów w WORDzie to: 162zł (22zł teoria, 140zł praktyczny).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości