no i jest nareszcie dlugo oczekiwany przeszczep ED9 B16A1 w wersji Turbo. Wczoraj ok 20:00 w obecnosci Grzeska i Macka Grabowskich, Mariusza, Marcina, Loobo i Kasi odebralem samochodzik. Serdecznie dziekuje Mackowi Grabowskiemu i wyzej wymienionej ekipie oraz Artixowi za pomoc i wsparcie w moim projekcie. Auto zapierdziela poprostu super
teraz dmucha okolo 0,31 bara (Grabowszczak wpisal 0,35) nie bylo juz czasu na regulacje, skonczylismy o 20:00 hehe. teraz okres zimowy wiec niech sie furak nauczy turbinki a na wiosne dmuchniemy 0,5
wielkie gratki dla Ciebie !!!
bardzo dobrze że coraz wiecej jezdzi juz takich (pssssstttt) cerek !!!
też myslałem ze troszke wiecej niutonkow bedzie z B16 ??!!
ale bardzo ładny równiutki wykres i kolejna dobra robota Macka Grabowskiego
chyba robi specjalizacje z CRX-ów
Poprzejazdzce mialem cycki na plecach dzieki za zapewnienie mi milych wrazen Niutonow i szmocy bedzie wiecej. 0,3 bara to konfiguracja zimowa Wykres mocy i momentu super - od 5500 do 8000 rpm jedzie na maksymalnym momencie, a moc idzie caly czas rowniutko do gory.
Ja to bym jeszcze odcinke do gory dal troche
no musialem sie napisac na forum Grupy KIELCE aby cie zmobilizowac FIesta turbo JUZ JEST w KIERLCACH teraz CRX turbo no maly " jasne Broda wszystko Twoja zasluga " MIlo TO PRZECZYTAC jestes taki milutki pozdrawiam turbo sqad