Mam mały problem. Czeka mnie zmiana łożyska w tylnym kole w EE8. Mam zapasowe zawieszenie z EDka. Teraz pytanie za 100pkt- czy tylny wahacz wleczony z ED9 jest taki sam jak z EE8? Wg oznaczeń z manuala jest inny...ale czym się różni? Czy można je zamienić między sobą??
no właśnie niby tak....ale wahacz ma inne oznaczenia... i nie chcę zrobić numeru że podmienię wahacz jeden a drugi będzie inny i auto zacznie sie dziwnie zachowywać.
tyl tez jest inny troche chyba ksztaltem ale ma i inne tuleje- takie wzmacniane w srodku w gumie jest jeszcze kawalek metalu, choc powinien pasowac tak samo dobrze
atom1 napisał(a):takie wzmacniane w srodku w gumie jest jeszcze kawalek metalu, choc powinien pasowac tak samo dobrze
po wybiciu tuleje zostaje sporo wieksza dziura niz w ed9 i trzeba w tym jednym miejscu brac tuleje np z del sol jak dobrze pamietam to 50tka
spurek, w piascie nie zauwazyłem roznicy wiec pewno to samo jest
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
A jak z ta piastą?? Da radę wyjąc piastę z wahacza ED i założyć na wahacz od EE-- zalezy mi na czasie , więc wolę sobie maksymalnie uprościć grzebanie przy aucie.
Łożysko ogarnięte.
Piasta z łożyskiem z ED9 pasuje P&P do wahacza z EE8