ciekawe po co placi clo,co on w canadzie mieszka czy w polsce?,myslalem ze mieszka w stanach i najpierw do niego a potem do ciebie,clo to ze tak powiem koszt niemaly ale spokojnie do obejscia
On mieszka w polsce ale handluje ciuchami z USA,mówił że na początku nic nie pałcił,a teraz musi jakieś cło opłacać.Ale mówi że i tak bardzo tanio razem to wychodzi.Ale znalazłem 2giego człowieka który też już kupywał na EBAY i zobacze gdzie bedzie lepiej.Ale tak czy tak to w tygodniu już będe zamawiać,ewentualnie zobacze jakie beda koszta.
Przycichła bo chwilowo jestem spłukany rzez ten nowy samochód i nie mam narazie kasy żeby te akcesoria zamówić( a myslałem że wystarczy ale tak wyszło ze mi zabrakło).Mam nadzieje ze szybko wyjde z długów i bede sobie powoli przerabiać swoja ceerke.jak cos to dam znać.
cze! Tede daj znac jak juz bedziesz miał założone te zegary,jakies foty tez bym prosił
nigdy jeszcze nie zamawiałem na ebayu.
pozdro
redman
eminem184@op.pl
Cały czas szukam aż ktos mi je wkoncu załatwi.
KOMAR z allegro miał mi je skołować ale coś zamilkł,chciał za nie w granicach 200zł.
Pozniej jeden gościu mi zaproponował ale chce 350zła to za duzo skoro kosztują kilkanascie dolarów.
Czy ktos pomoze mi sciągnąć te zegary?
Daje 250zł za te jakie umiescilem na fotkach powyzej.
Jak cos to czekam na odpowiedz.
siema mam pytanko jak podswietlic sama wskazowke bo zegary mam juz podswietlane tzn zeby ja bylo lepiej widac na np bialo potrzebuje konkretnych odp. najlepiej jak ktos juz cos takiego robil moze jest jakas farba????