siema co może byc przycyzną telepania podczas dodawania gazu ??? wszystko było ok dzis to zauwazyłem i tez ze mam rozwaloną manszetę na przegubie wenętrznym czy to może byc przyczyną???
Zadna obciągara nie da Ci tyle co 1.5 bara !!
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
połosie to wiem wczorej zaglądnołem pod auto luz na przegubie i na łożysku podpory całe to się telepie więc dziś wymieniam i zobaczymy
[ Dodano: 2010-08-19, 21:05 ] jednak jest różnica między przegubem wewnętrznym lewym i prawym ten z frezem na całym to przegub lewy a ten z frezem do połowy to przegub prawy to tak dla potomnych
sytuacja opanowana zmasarzone były kamienie oraz szwankło łożysko na przedłużeniu półosi oraz był luz na mocowaniu kamieni a półosią czyli na tym krzyżaku ząbki na półosi byłu już skorodowane i ostre
junior, gdzie kupowałeś te przeguby? jaka firma i za ile? idze te łozysko na podporze wymienić czy razem z półośką lepije.bo też mi telepie jak doloże do pieca.
bont, przeguby miałem swoje jeszcze ze starej łożysko niewiem ale ono jest razem z tą półosią odrazu więce tak by to lepiej wy mienic jak potrzebujesz pomocy lub czesci to dzwoń