tak - jak szukalem swojej solki tak okolo stycznia to jestem prawie pewien ze tez wystawial to samo auto - co dziwne bo w ogloszeniu jest napisane "świeżo sprowadzona" poznaje po felunku i zdieciu silnika - tak samo farba poodpryskiwana.
Muszę potwierdzić to co piszą PL-Jasiek i rurka8. Już od 2 miesięcy regularnie przeglądam aukcje Hanek i m.in. ta którą podałaś nie może się sprzedać - widać czeka na jelenia
Panowanie jak ja szukałem swojej ukochanej hanki;-) gdzieś 2 miesiące to na początku mojego szukania już była na allegro chyba prawie za 18 tys. A moją kupiłem przed świętami Bożego Narodzenia.
Pozdro;-)
P.S, Kto wie co dla niego auto znaczy, to nie zleci tak bardzo z ceny(wyjątek to losowe sytuacje)
Tak tak Panowie Zdjęcia robione przez słynnego "czarodzieja z Płocka"
Jak zwykle w wysokiej rozdzielczości żeby było widać, że nie ma nic do ukrycia a później poprawiane w photoshop'ie ( żeby nie było widać co chce ukryć )
A ten sprzedawca jak zwykle wstawia ten sam szablon -- AUTO ŚWIEŻO SPROWADZONE Z NIEMIEC. AUTO JEST W PIĘKNYM STANIE - WIDAĆ TO NA ZDJĘCIACH.PRZYJECHAŁOCAŁE!!!, NA WŁASNYCH KOŁACH. No i oczywiście ten sam kolor czcionki