Gawend, faktycznie centralka jest kolo puszki bezpieczników . Sprawdze jutro te impulsy, chyba ze cos w tym silowniku sie stało bo to gówno jest nierozbieralne .
silownika sie nierozbiera tylko wymienia cena takiego to mniejwiecej 10zł dalej niewiem czy masz takie dokladane jezeli masz dokladane to w drzawiach kierowcy masz 5 kabli do silownika. interesuje cie niebieski i zielony. Jak masz silownik 2 kablowy to bedziesz mial tylko niebieski i zielony. naprzemiennie bedziesz mial tam napiecie udanego grzebania Pozdrawiam
Tak jest 5 kabelków po stronie kierowcy i chyba tyle samo po stronie pasażera ale jak to kosztuje z dyszke - dwie to zastanawiam sie czy sens jest rozkrecac tapicerke i grzebać - zobacze czy beda jutro jakie chęci ale dzięki !
Jak masz zakładać siłownik za 10zeta to sobie odpuść chyba, że Twoim hobby jest ściąganie co chwilę tapicery Dwa przewody masz do silnika a pozostałe trzy to wyprowadzenia dwóch wyłączników krańcowych
Mam do tego pilota, siłowniki są już zamontowane na drzwiach. Chciałbym podłączyć go tak żeby działało tylko zamykanie i otwieranie drzwi z pilota i żeby świeciły kierunki. Nie chce zakładać syreny ani innych bajerów bo nie potrzebne mi to. Chciałbym, żeby napięcie szło ze stacyjki. Jakby mógł mi ktoś napisać jaki kabelek gdzie podłączyć i co z czym połączyć żeby działało to byłym bardzo wdzięczny. Ewentualnie jakiś rysuneczek w paincie byłby bardzo pomocny
Ostatnio edytowano 2011-03-10, 11:31 przez Tomiko, łącznie edytowano 1 raz