Jacques napisał(a):sebas napisał(a):Dostałem za to od 280 konnego (w serii) Subaru o jakieś 2 długości (tyle ile odchodził mi na starcie). Za to z rolki od 20km/h 2:0 dla mnie
Masz seryjną Solkę SOHC? Jeśli tak, to...Że niby jakim cudem? Nie wiem co ten kierowca musiałby wyprawiać by przegrać... No chyba, że to Subaru Forrester a nie Impreza

Nie ma tam takiego silnika, jest 2.5 12x koni i trafiają się sporadycznie 3.0, nie ważne z którym, nie jedzie, przeciętna astra to łata niemiłosiernie.Mariusz90r napisał(a):Mi się ostatnio trochę tego przytrafiło....
Honda Civic Coupe Vgen. 1.5L po tym jak wbiłem dwójke gdzieś zniknął z tyłu![]()
... najdziwniejsze auto które zachciało się ścigać Toyota Hilux Pick-up w dieslu 2.2 177KMChłopaki wystartowali aż im koła zapiszczały przy przepięciu z jedynki na dwójke, ale mimo tego że zaspałem na starcie w połowie dwójki nie było już co z pick-upa zbierać.
143 KM albo 19x jeżeli wersja TS, która nie była u nas sprzedawana. Ale fakt, obie obrywają okropnieM!R@S napisał(a):toyota celica ta nowa generka 180km czy cuś takiego... ŁOKropnie obrywa.

Ali-En napisał(a):Nie ma tam takiego silnika, jest 2.5 12x koni i trafiają się sporadycznie 3.0, nie ważne z którym, nie jedzie, przeciętna astra to łata niemiłosiernie.

sebas napisał(a):Ustawiliśmy się dzisiaj z Parówą z rolki od 20km/h na 1 biegu.
Moja nie zakuta Solka D16Z6 0,8 bara kompresor VS Parówy zakute D16Y8 (chyba) 1 bar turbo
Na 1 i 2 jestem z przodu, na 3 Parówa mnie dogania i wyprzedzaChyba obydwoje jesteśmy zadowoleni
na 3 doganiam bo wtedy łapie trakcie
sam wiesz jaki mamy piękny asfalt na torze 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości