czakejro
Kupiles cos od forumowicza ?
Powiedz co o nim myslisz :)

Lancer
Forumowicz

czakejro

przez Lancer » 2010-03-09, 18:15

Pełen POZYTYW dla czakejro, bardzo dobry kontakt... i zdziwienie ze na drugi dzien juz była u mnie przesyłka :poklony: :) pozdrawiam :D

badam
Forumowicz

czakejro - loser

przez badam » 2010-03-14, 01:18

transakcja doszła do skutku , występowały czasowe problemy komunikacyjne.
Ostatnio edytowano 2010-03-18, 08:20 przez badam, łącznie edytowano 1 raz

Bonczek
Moderator

Samochód: ED9 K20

przez Bonczek » 2010-03-14, 02:44

Mieszka obok niedaleko mnie a i Qouwax miał z nim chyba sporo kontaktu więc sprawa jest do szybkiego rozwiązania.

czakejro

przez czakejro » 2010-03-15, 14:39

hmm... wysłałem Ci paczkę, nie odebrałeś. Wróciła do mnie. Natychmiast Cię o tym poinformowałem tak samo jak o tym że pojawiła się możliwość wysłania kurierem z pracy, i zrobię to na swój koszt tylko prosiłem Cię o nr telefonu bo bez tego nie mogłem wydrukować listu do nadania a Ty zaczynasz coś kręcić że masz znajomego listonosza i nie wiadomo co jeszcze a nr telefonu i tak nie podałeś choć miałbyś wysyłkę kurierem za free. Powiedz po prostu że się rozmyśliłeś i już nie chcesz tych pozycji a nie kręcisz o znajomym listonoszu i nie wiem naprawdę kto zachował się w tej sytuacji jak dziecko.

badam
Forumowicz

przez badam » 2010-03-15, 22:27

W takim razie masz PW, jakbyś nie zauważył poprzednich.

CriS
Forumowicz

przez CriS » 2010-03-16, 11:47

POZYTYW

Lancer
Forumowicz

przez Lancer » 2010-07-09, 16:48

Ten gośc okradł mnie na 300 zł kupowałem od niego fotel kubełkowy sparco, wysłałem mu kase ,wszystkie dane do przesyłki, nr tel itp. na początku powiedział że wysłał na moj adres paczke ale zrobił bład w nr tel i paczka spowrotem wróciła do niego, drugim razem podobno jego kolega wysyłał paczke i wysłał ja na inny adres. przez miesiąc mówił że paczka powinna już byc u mnie. jak chcialem od niego nr paczki żeby sprawdzic gdzie jest zastałem cisze, na gg też nie odpisuje nie odbiera tel odemnie. do tej pory nie widziałem ani fotela ani kasy. Szkoda że tacy ludzie są na tym forum :diabeleknie:

czakejro

przez czakejro » 2010-07-09, 23:41

; o od miesiaca jest zero odzewu od Ciebie. Wyslalem wrocil raz, potem zmienilem robote ale dalem kumplowi wyslal... cisza 2tygodnie, piszesz ze go nie ma. na gg napisalem Ci nr paczki juz dawno dawno dawno temu i od tamtej pory sie nie odzywales ze 3tygodnie juz wiec myslalem ze wyjasnione i fotel masz! Raz kupowales juz ode mnie costam nie pamietam juz nawet co i bylo wszystko OK a teraz walisz w [czlonek meski] bo na pewno nie zginelo, jak Ci sie fotel nie podoba i chcesz go oddac to napisz po prostu a nie starasz sie mnie naciagnac na kase. A to ze sie nie odzywales do mnie moze potwierdzic admin czy ktos kto ma jakies logi z PW na forum czy cos... Chcesz się dogadać to po prostu napisz ale na pewno nie naciągniesz mnie na nic. Tyle

[ Dodano: 2010-07-09, 23:41 ]
Ło, pierwszy post w tym temacie! były jakieś problemy? nie...

[ Dodano: 2010-07-09, 23:47 ]
ostatnio na forum tez dales ogloszenie ze sprzedajesz fotel jakis recaro, nie pamiętam już jaki ale na 100% było to na tym forum... więc co zainstalowałeś sobie zamiast recaro? seryjne? ;x

Lancer
Forumowicz

przez Lancer » 2010-07-10, 00:10

ty chyba chory jesteś człowieku, na gg mi pisałes nr paczki? zobacz sobie archiwum, napewno nie napisałeś mi nr paczki i zobacz też ile razy pisałem do ciebie i nie było odzewu z twojej strony, nie mam pojecia gdzie ty wysłałeś ten fotel ale napewno nie wysłałeś go mi. fotel wystawiłem na passwordjdm a nie na tym forum, i czy w poscie napisałem że to mój ? a pozatym to że sprzedawałem recaro to nie twoja sprawa.

czakejro

przez czakejro » 2010-07-10, 00:22

No ok, Ty swoje ja swoje. Pislaem na gg. To ze nie odpisywalem za kazdym razem na gg (pisales jakies 4tyg temu ostatnio) to nie znaczy ze nie czytalem a na pytania z sensem zawsze odpisywałem. Padło ze 4tyg temu: Oddasz mi pieniądze? - ja napisałem że oczywiście jak tylko fotel do mnie wróci i od tamtej pory zero odezwu z Twojej strony więc myślałem że już dałeś sobie spokój z robieniem mnie w "paczka nie doszła oddaj kase" a fotel sprzedawales i na tym forum sprawdz sobie swojej ostatnie posty i dla mnie osobiscie (moje zdanie) to dowod na to że jednak fotel do Ciebie dotarł i dlatego o tym wspomniałem, Twoj fotel tez nagle znalazl sie na sprzedanie dopiero po tym jak Ci napisałem że oddam kase jak tylko wróci do mnie mój. Tyle na ten temat. Możemy tak się kłucić w nieskończoność. Ty swoje ja swoje więc napisze do Ciebie jeszcze raz - jak chcesz się go pozbyć to nie ma sprawy, duże zainteresowanie było nawet ze 2tygodnie temu ktoś się mnie pytał czy go jeszcze mam więc jak znajde klienta na fotel Ty mi go odeślesz ja dostane hajs od innego typa i wyśle go Tobie - wszyscy beda hepi! Uwierz że inaczej nie dojdziemy do porozumienia, chcesz się kłucić dalej to prosze, chcesz załatwić sprawe jak człowiek z człowiekiem to wal na PW. Twoj wybor. j0

Lancer
Forumowicz

przez Lancer » 2010-07-10, 11:15

[latwa kobieta] ale ja go nie mam, możesz zobaczyc gdzie go wysłałeś pewnie jak wysyłałeś paczki to masz jakieś potwierdzenie wiec zobacz na jaki adres go wysłałeś. nie odzywałem sie bo stracilem już cierpliwośc, nie chciało mi sie wypisywac ciągle na gg bo wiedzialem że i tak nie bedziesz odpisywac. kupiłem od ciebie te postojówki to myślałem że konkrety facet jesteś i że nie robisz ludzi w huja. ten fotel recaro wystawilem na prośbe kolegi a że nie doszedł do mnie ten kubeł to go odkupiłem od niego.

Szakal_integra

przez Szakal_integra » 2010-07-16, 03:08

sory koles jestes nie do za ufania z tego co slyszalm wyjebales kumpla na fotel i jak daj znac na ten temat

czakejro

przez czakejro » 2010-07-16, 21:46

Twój kumpel mnie CHCIAŁ wyjebać na fotel ; x Dziwnym trafem wysłałem fotel i nagle on wystawia inny fotel "kumpla" na sprzedanie. Proszę Cię. Pisałem żeby odezwał się na PW to się dogadamy oczywiście zero odzweu. Tyle na jego temat. :nieok:

Badej
Forumowicz

przez Badej » 2011-05-01, 10:53

odemnie POZYTYW

przesyłka super profi tak samo jak kontakt !
szczerze polecam :ok: :ok:
EG3 - sprzedane
EH6 - sprzedane
FN1 - pewnie gdzieś w częściach :(

DC2 - Cieszy !!! :D

tencio
Forumowicz

przez tencio » 2011-06-03, 13:19

pozytyw .

wszystko w 100% zgodnie z umowa, sprezyny kupione i zamontowane na aucie, wysylka szybka, kontakt dobry. ja polecam!!!!
MOTUL- pelna oferta plejow i innych plynow do twojego auta!!! patrz tutaj:
forum/viewtopic.php?t=29638

Następna strona