Jak ktos jeszcze nie ma a chciałby umyc to moze umyc moją(ale delikatnie i z uczuciem-ona tak lubi)a potem delikatne osuszanie.
Ja sam myje wtedy gdy jest brudna,o tyle dobrze ze mam dojscie do myjni.i jesli potrzebuje zabłysnac a jest pózno to da sie załatwic.Przed Modlinem w maju mułe Wisienke o 24.00 a o 3.0 wyjechałem.Było warto.
ale jak mieszkalem u rodzicow (tam gdzie stoi moja maszyna)
zwykle.. codziennie rano szmatka cala fure przecieralem
raz na tydzien (weekend) mycie na maxa + woskowanie + pucowanie wnetrza z odkurzaniem
niestety.. obecnie samcohdu nie mylem od 2 miechow...
a uzywalem go zaledwie 5 razy...... to wszystkoi ltumaczy
na najblizszy weekend bedziue na blysk... i odstawie pewnie do garazu na dluzej bo planuje silnik wziasc "pod pache" i do domu zabrac
W sondzie o kolejnej sondzie, sądzę że powinny znaleźć się zagadnienia: Jakie świece?, Jaki olej do skrzyni?, czy się opłaca założyć turbo?, swap A9 lub Z5 na jaki?, jak kupić auto?, jakie gumy wejdą do rexa?, co stuka mi w zawieszeniu?, ile mam lat? Jak się nazywam? i na końcu co ja tu właściwie robię?
Jak kogoś uraziłem to sorry ale mam dość podły humor
P.S. Zapytania do sondy typu powyższego po szybkim looknięciu do historii forum można by było znaleźć jeszcze ze 100, a i tak po jej rozstrzygnięciu na drugi dzień ktoś zada to samo pytanie.
BTW niech mod zamknie tematy które mają więcej niż pół roku...
PZDR!!!
Z kazdym dniem nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę!!!