Moze i mnie zabijecie za innowierstwo ale jakos tak fajnie u was z cerkami i jaknajbardziej zlocik fajowy a snieg ... nadal mam nadzieje ze nigdy nei spadnie -civic
Trochę się dziś działo... Mamy nowe miejsce do ścigania Było troche zamieszania przy małej stłuczce w drodze na...
Potem troche wyścigów, ale to co działo się póżniej tego nie da się opisać Co po niektórzy, a wszczególności z mistrzem śmiechu Majlo na czele wymyślili nową zabawę wkładania telefonów komórkowych do wydechu...
Ostatnio edytowano 2005-11-24, 09:46 przez leon-pro, łącznie edytowano 1 raz
A ja o 8,30 spałem. Środy mi nie podchodzą bo rano do pracy trzeba. A TAK CHCIAŁEM BYĆ. Napiszcie na PW co siedziało i gdzie teraz latamy na wyścigoi i co to za stłuczka. Czekam.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
Nom stluczka byla 150 zl w plecy niestety/miejsce bardzo fajne praktycznie odludzie nie liczac zabudowan przemyslowych aaaa i nie moge nie wspomniec ze pan z jednosladu zaszczycil nas swoja obecnoscia(tez z dlugimi wlosami)
Cowards die many times before pass away.Braves only once teaste death!!!
Bylo fajnie - troche sciganka, kupa smiechu no i mrozacy krew w zylach wypadek GKRa gdyby nie te pasy szelkowe to ja nie wiem czy bys z tego calo wyszedl