Siema czaje się a ten spoiler ale nie wiem czy będzie pasował! może ktoś widział albo ma takie cacko to prosił bym o opinnie jak to wygląda czy pasuje wszystko! bo nie chce mi się czekać do zlotu żeby zobaczyć!!! dzięki
panowie wiem gdzie go można kupić w POLSCE !! i za 300zł pasuje do solki ale na żywo musze zobaczyć lechu tyle co powiem że w crx 2 to zajebiście wygląda tylko zależy od gustu i jak auto jest zrobione1
Ja widziałem i podtrzymuję moją wcześniejszą opinię. W okoliczach Poznania jezdzi taka niebieska del solka z jasną skórą w środku. Jeśli auto jest mega przerobione, to by pasował, a jeśli seria + shogun = NIE
Ja mam zamiar taki sam zdeżak jak ten pomarańczowy i taka lotka a i progi takie jak rudziński. jak myślicie pasowało by to? to jakim zdaniem jest najlepsza lotka na klape do del solki??
Mailo napisał(a):Ja mam zamiar taki sam zdeżak jak ten pomarańczowy i taka lotka a i progi takie jak rudziński. jak myślicie pasowało by to? to jakim zdaniem jest najlepsza lotka na klape do del solki??
Sluchaj TOBIE sie ma podobac! Robisz to wg swojego gustu a nie kogos z forum.
stary tylko VT i wlasna wyobraznia! coz tego ze 1000 osob powie ze jest zle jesli mi sie spodoba?
Ty decydujesz! olej reszte! nawet jak dla mnie bedzie [czlonek meski] to dla Ciebie moze byc mistrzostwo swiata i o to chodzi! stary.. TYLKO I WYLACZNIE TWOJ PROJEKT!