i zacznego od takiego pytania......miałes kiedys ee8? bo z tego co piszesz wynika że kapitalnie znasz to auto i możesz na jego temat wiele powiedziec?Inna sprawa jest taka że nazywając mnie pseudo fanatykiem ubliżasz mi niesamowicie a dlaczego?!Otóż dlatego drogi przyjacielu że ja nie po to za gówniarza wieszałem plakaty po scianach,oglądałem wszysciutkie zdjecia jakie tylko były w necie,zasypiałem marząc że kiedys usiąde za kierownicą rexa.......i w koncu nie dawno zostałem posiadaczem już trzeciego tego typu auta żebys teraz Ty wyjeżdżał mi z takimi tekstami!Mówi Ci cos słowo pasja,zamiłowanie? Bo gadasz jak moja mama która w rexie widzi tylko to że jest stary i mało warty....a nie doceniasz tego ile frajdy może dac samo posiadanie tego auta,eksploatacja to ile razy potrafi dac w dupe itd. Inną sprawą jest fakt że jeżeli dla Ciebie auto którego może są ze 3 sztuki na sprzedaż w Polsce nie jest unikatowym......to co mają powiedziec własciciele golfów IV?;] A jeżeli chodzi o ferrari to.....stac Cie na nie?Bo to jest forum ludzi którzy realizują marzenia NA MIARE SWOICH MOZLIWOSCI!!i potrafią cieszyc sie i dbac o cos co dla Ciebie jest kupą złomu.... Ja wiem że nasi ojcowie walczyli o to żebys i Ty mógł sie w takim temacie wypowiedziec ale no błagam człowieku! z szacunku dla tych którzy tym samochodom poswiecają całe serca (i wypłaty
) ZAMILCZ!!!

-> 

jaja jakieś..
i zrobić większe wrażenie...