Hejo, ja prawdopodobnie wpadnę dopiero w niedzielę, ale myślę że jakoś uda mi się tam trafić, myślę też że nie będzie problemu za opłatą wjechać w ostatni dzień, bo w sobotę na pewno mi się nie uda;(
PJ wroci dopiero w przyszłym tygodniu ( tak, po stracie za pkt karne zdałem za pierwszym razem ) mam nadzieje ze sie z kims zabiore, no ale nie bedzie pucharku za wydech a taki ładny, mega glosny jest specjalnie na wieruszów był szykowany
Nie wiem w końcu ile osób wyrusza o 8.00 z 3-stawów??
Bo okazuje się że jeszcze jedna grupa z katowic leci, ta co Lisek z nimi jedzie, oni wyruszają
o 7.00 spod M1 w Czeladzi, no i jest propozycja, może byśmy z nimi polecieli, skoro impreza zaczyna się o 10, a nawigacja pokazuje z katowic około 2,5 h jazdy. Co wy na to, i ilu nas jest na te 3 stawy umówionych? bo doliczyłem się mreniasa, jg52 , bar_oo i mnie ?
najpiekniejsza muzyka: b16a2 w 5500-8200 rpm, i to x2 ]:->
ja z Mreniasem lece z bp o 8 . nie spieszy sie nam o 10 jest rozpoczecie ale jak zam zycie to i tak wszystko rozpedzi sie dopiero popołudniu . jak chcecie mozecie leciec z nimi niema problemu
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Sorki za OT ale dowiedziałem się w dziale "Kupię" że ktoś ze Śląska kto był na zlocie Wieruszowie miał do sprzedania biały kierunek do przedliftowego zderzaka. Wiecie może kto??
Pozdro