Ile litrów masz kompresor i pistolet z jaką dyszą?
sebas napisał(a): Ile litrów masz kompresor i pistolet z jaką dyszą?
Niestety nigdzie nie pojedzie, gdyż podczas wjazdu na lawetę uszkodziła się linka od zmiany biegów
Po południu więc przepchnąłem auto do 2 garage, rozebrałem przednie zawieszenie, wyczyściłem nadkola z brudu, odpadającej i popękanej konserwacji. Następnie oklejenie i w parę miejsc masa uszczelniająca.

Dziś dostała szpachlę natryskową, po wysezonowaniu będzie podkład.
Na początek darcie wszystkiego co straciło łączność z podłożem - czytaj popękany kit

dzialaj dzialaj niech wraca juz na droge 
Ja nie zmieniałem pasa, robił to blacharz, bo inaczej to nie miało by sensu. Ale nie będzie jakoś strasznie dużo roboty ze zmianą. Wystarczy rozwiercić zgrzewy i potem nowy pas przyspawać punktowo w tych samych miejscach

Prace idą pełna parą cały czas nie ma przestoji jak u nas niestety
Ale tez sie ruszyło i coś się dzieje, choć nie będę ukrywał ze chyba będziesz nam jeszcze potrzebny jak złożymy conieco 
Przypominam, że System Eliminacji Studenta Jest Aktywny więc wiadomo o co chodzi :zalamany: zwłaszcza w państwowej szkole na dziennych studiach, na kierunku gdzie jest najwięcej przedmiotów
Nie mniej jednak wygospodarowałem dziś 1 dzień - wczoraj nie odpuściłem w PKS
i coś tam popchnąłem.
Drzwi po poprawce też zaczęły w miarę sensownie wyglądać.
), ale nie mam fot. Pozostało wysezonować dzisiejsze malowanko, dotrzeć wszystko pod lakier i jechać z koxem

To już lepiej laminata założyć i jest odrazu czarna i lekka przy okazji a najlepiej carbona i wtedy moze być barwy ciemnej zbliżonej do czarnej
Ale mozesz zaszaleć i zrobić coś tak odjazdowego jak to:

Tak to jest jak sie bierze z najtańszego mieszalnika, bez gwarancji powtarzalności koloru ... no ale 70 zł za 1 L, w porównaniu do 180 u mnie mówi samo za siebie
). Od jutra zaczynam malowanie - najpierw lotka i listwa, potem się zobaczy.

Samo to mówi że ta szpachel to jednak trochę waży i podnosi masę auta o paredziesiąt kilogramów
A przy szlifowaniu to przecież tak się to pyli że szok, ja na powietrzu takie zapraweczki a kurde auto za moment cale białe
Działaj dalej i lakieruj na tip top 

Na początek parę fotek z prac. Wstawiam miniaturki, gdyż jest tego sporo.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości