Ci co mają del sol
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

Czarny

Ci co mają del sol

przez Czarny » 2004-09-17, 10:27

siemka, wlasnie tak mysle jeszcze nad kupnem del sola, ale z uwagi ze to targa i idzie zima itd ... to mam pytanie
czy jest ktos kto zimuje del solke całą zimę pod golym niebem i czy nic nie cieknie, czy uszczelki nie parcieją w szybszym tępie, czy jak jedziecie to nie wieje wam z pod uszczelek itd ...

aha i jeszcze sprawa car audio bo w galerii widzialem ładną solke czerwoną i zwrocilem uwage na to ze ma wbudowany sub za fotelami i ciekaw jestem czy to jest ktoś z naszych, bo jestem ciekawy miejsca montazu tego suba. ..

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2004-09-17, 12:17

w zime jeszcze nie jezdzilem :roll: ale co do ciekniecia to jesli sie dobrze zalozy dach (dobrze ulozy uszczelki) to nic nie cieknie, nie wieje itd itd :wink:

zobaczymy co powiem po zimie... :lol:

Iron man
Moderator

Re: Ci co mają del sol

przez Iron man » 2004-09-18, 21:47

Czarny napisał(a):aha i jeszcze sprawa car audio bo w galerii widzialem ładną solke czerwoną i zwrocilem uwage na to ze ma wbudowany sub za fotelami i ciekaw jestem czy to jest ktoś z naszych, bo jestem ciekawy miejsca montazu tego suba. ..

To Solka Czarasa. Jak nie ma go na tym forum to spróbuj na www.crx.com.pl, ale na razie to coś tam forum nie bangla
:O