Zakupione drążki, końcówki i gumy stabilizatora, niskie ceny, błyskawiczna wysyłka i dobry kontakt

Gdybym wiedział wcześniej że cena jest tak przystępna(prawie 50% taniej niż w intercarsie) dawno bym rozrząd wymienił.Golem to konkretny sprzedawca a nie jakiś ziutek który ma na celu tylko sprzedać a o hondzie wie tyle co ma w katalogu napisane.Golemowi można w 100% zaufać doskonale wie co sprzedaje i zawsze świetnie doradzi to już któryś z kolei zakup i zawsze paczka jest świetnie zapakowana, paragon o który nie trzeba się prosić wszystko nowe oryginalne zgodne z ustaleniami , żadnych wałków i nie porozumień bardzo szybka wysyłka jak czegoś nie ma to nie ściemnia a ty czekasz w nie skończoność tylko od razu cie informuje na kiedy będzie miał tą część i na kiedy ją dostaniesz i to się zawsze sprawdza.
- przed wigilią zmówiłem poduszkę.DHLl dał dupy na całej linii zamiast super expresu za 45 paczka szła 4 dni i w dodatku musiałem zapłacić 65 żeby odebrać część (skręcić auto i jechać na święta) bo wieźli ją w tirze w specjalnym miejscu na porcelanę wiadomo okres paru dni przed wigilią burdel w papierach i pośpiech, a żeby odzyskać sos ja czyli osoba płacąca za paczkę musiałem wypełnić jakiś formularz skarg ze strony DHL.Zdzwoniłem się z Danielem(Golem) wkór....... się na nich i po nowym roku otrzymałem kasę za całą przesyłkę wraz z listem i przeprosinami od DHL.Stary Jeszcze raz wielkie dzięki. 
nic wiecej nie trzeba pisać polecamMariusz90r napisał(a):U mnie proces poszukiwania części wygląda ostatnio tak: pw golem->przelew->

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości