Hej, czy ma ktoś jakiś kontakt z tym uzytkownikiem? Miałem przyjechać w piątek po solkę, ale facet jest cały czas "czasowo niedostępny". Próbuję zadzwonić później ale to nic nie daje. Może ktoś go kojarzy w jakiś sposób bo niby jesteśmy ugadani na auto ale nie wiem wogole co sie dzieje - mam szukac czegos nowego czy jak ??
Hmmm to ja juz nie wiem co robić. Teoretycznie powinieniem olac goscia i szukac innej soli ale skoro się umówiłem że biorę.... Z drugiej strony ja się zachowałem ok - dymałem do Katowic i jeszcze 2 godziny tam czekałem. W sumie przejechalem sie na darmo a zeby nie odezwac sie w zaden sposob.... nie kumam
Jesli tutaj na forum umawiasz się z kims na kupno, sprzedaz czegos, to licz się z tym ze Cie oleje. Prawdopodobieństwo jest duże. tacy są ludzie na forum, sam się o tym przekonalem zakładając temat o sprzedazy opon wyscigowych. Na kilku delkarujących sie kupna chyba cos koło 8-10osób (przygotowałem oferte grupowa taniej) kupiły dwie osoby...
takze puste słowa rzucane na wiatr.
Tak tylko że ja byłem we wtorek oglądać - wszystko dogadaliśmy, miałem w piątek przyjechać po auto, bo niby potrzebował go. Cały czas byliśmy w kontakcie telefonicznym do momentu kiedy nie znalazlem sie na slasku - od tego momentu poza zasiegiem. W tym jest problem.
No nie dziw sie, mi tez pisali ludzie że biora towar, a jak podesłałem dane do wpłaty kontakt się urwał. takie zycie.
A wystarczyło napisac wczesniej nie rezygnacja.
Ja wywaliłem własna gotówkę by kupic towar. Wiadomo, sprzedam to, ale zamawiałem pod klienta...
Olej sprawe, szukaj innego auta.
no niestetety w dzisiejszych czasach trzeba byc elastycznym pod ludzi..niestety niezawsze dobrze sie na tym wychodzi..ale taki to okrutny biznes w dzisiejszych czasach ze raz sie uda a raz nie