o kurcze.wielkie dzieki.
w szczegolnosci engine w jakim stanie i jak z popijaniem oleju , czy podluznice sa proste no i w jakim stanie sa progi bo o blotniki to sie zbytnio nie martwie
Ok. nie ma sprawy bude sprawdze, a jak najlepiej i najprościej silnik sprawdzić?Czy nie był katowany, czy jego stan rzeczywiście jest dobry itp?Czytałem żeby zobaczyć czy nie dymi na niebiesko przy ostrej jeździe. to wystarczy czy jeszcze mam go jakoś sprawdzić?
sorry ze zapytam, nie chce sie narzucac ale czy by nikt nie dal rady go obejrzec dzis ewentuanie jutro z rana bo tak sie sklada ze mam wolny weekend i jak by crx byk ok to bym jutro po niego wyruszyl
[ Dodano: 2010-04-09, 17:34 ] no i jeszce mozesz posluchac tego silniczka czy nie ma zadnych niepokojących odglosow, dzwiekow itp
no to bylem zobaczylem i sie przejechalem, nadkola byly robione tylne i to ten co robil zrobil to strasznie badziewnie takze trzeba by bylo jedno albo znowu pomalowac albo moze jakas porzadna polerka by wystarczyla, zderzak jest pekniety sprzodu(rzekomo sarna)ale w miare zrobione(nie zeby cos latalo na boki), na klapie bagaznika lekko w jednym miejscu lakier sie łuszczy) i ma na tylnym narożniku lekka wgniotke) wszystko to w sumie drobnostki ale zawsze koszta. Teraz jazda:) silnik chodzil cicho, żadnych stukow pukow czy czegos takiego nie bylo, po krotkiej przejazdzce gazalem depnac gosciowi kilka razy na gaz to malutki dymek puscila ale nie niebieski tylko bialy, samochod idzie bardzo ladnie 100km/h to ma moment a lecialem 140. jak cos wiecej info to pytaj tylko szybko bo bede z neta schodzil. mysle ze pomoglem
super.bardzo dziekuje za info.poprostu super ze mi pomogles.dziekuje za pomoc.jeszcze sie wstrzymam z kupnem crxa nie bede sie spieszyl. jeszce raz barzo dziekuje.oczywiscie kliknolem "POMÓGŁ" PZDR