Smoq napisał(a):Fox, no gdzie z Pruszkowa będę jechał na S, jak koło cargo i tak przejeżdzam, poza tym stanie 15 min na kresce, aż auta przejadą mnie nie bardzo kręci. Z kasą też już u mnie ciężko, podjadę na C i to po drodze, jak będę wracał od tecno.
MaciusCrx napisał(a):Jestem tego samego zdania ja nie wiem co wy widzidzie na tej S ciagle jakies samochody z naprzeciwka
MaciusCrx napisał(a):jakis łysy dres 30 min kreci kołka sowja e30 stką
MaciusCrx napisał(a):mało fajnych aut tam jest coraz więcej cinquecento
Smoq napisał(a):Co do spalarni, po otworzeniu strażackiej byłem tam 2-3 razy, zawsze stawałem na kresce i zawsze mnie [czlonek meski] strzelał bo stałem po 12 minut minimum, żeby pojechać jeden wyścig.

Smoq napisał(a):nie powiedziałem że nie przyjadę na s
wypowiadam swoje słowa a ty jak zwykle kazdego krytykujesz ;]
Virus jak bys chciał wiedziec na cargo latam ;] a na S dawno nie jezdze bo to miescowka do baniwypowiadam swoje słowa a ty jak zwykle kazdego krytykujesz ;]
Virus12 napisał(a):Virus jak bys chciał wiedziec na cargo latam ;] a na S dawno nie jezdze bo to miescowka do baniwypowiadam swoje słowa a ty jak zwykle kazdego krytykujesz ;]
bo piszesz o spalarni jakbyś tam był, a jak wyżej jest napisane dawno nie byłeś.
skonczmy temat bo nie potrzebnie bedzie kłutnia kazdy ma inny poglad
pozdro virus

Trudno polatać GDZIEKOLWIEK przed 22, nawet na osiedlowej "ścieżce" z kostki.. Więc nie ma co debatować, część woli C a część S i koniec tematu. Ja na C mam daleko a nawet bardzo, więc wolę S, ale jak zrobię furmankę to wpadnę na C i dopiero wtedy się porówna 
Ale dla większości za daleko... Na cargo byłem ostatnio przed świętami i chciałem się z kolegą złapać to dobrze że najpierw polecieliśmy lajtowo autka rozgrzać a na końcu trzymali już klientów stali z laserem... I taka to zabawa że mając dużo pintów jak ja raczej tam się nie po ganiam. ;/ Koledze na parkingu stał i dowód zabrali od cifa heh po prosili dowodzik i sprawdzili całę autko i pan policjant stwierdził luzy na prawej końcówce drążka i stwierdził że autko jest niesprawne technicznie
a zrobił to ręcznie
takich to teraz szpeców mamy w drogówce...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości