sebastian1984menAR napisał(a):szukam crx ee8 z silnikiem b16a1 tylko zeby pojezdzic na silniku jeszcze albo kupic z zwyklym silnikiem 124KM zajechana i zrobic swap z nowszego auta

Nic dzis nie piłem a mało kumam. Chłopie ogarnij się. Wiem kto ma EE8 i powinien sprzedać. A jak nie bedzie chcial to potrujemy mu trochę na gg i sprzeda.

:zaskoczony: Nic dzis nie piłem a mało kumam. Chłopie ogarnij się. Wiem kto ma EE8 i powinien sprzedać. A jak nie bedzie chcial to potrujemy mu trochę na gg i sprzeda.
sebastian1984menAR napisał(a):tylko za ile ja pusci
sebastian1984menAR napisał(a):jak kupie ee8 to bede chcial nia pojezdzic troche a potem zmienic silnik i skrzynie

jest na forum nick SpookyAgasebastian1984menAR napisał(a):jak zakupie ee8 to pojezdze nia potem zrobie swap to przygotuje silnik i skrzynie na blysk i wszystko co potrzeba ale pierw zuzyje jednostke co jest w aucie , a o pieniadzach co bede mowic jak projekt moze trwac z rok . poprostu chce wiiedziec ze jak zakupie ee8 to co mozna do niego wrzucic bez wiekszej modyfikacji. Myslalem o solce b16a2 kupic ale ddziewczyna powiedziala ze to auto dla pedalow![]()
jest na forum nick SpookyAga
Poza tym jednak warto mieć te dodatkowe miejsca z tyłu..
Obyś tak z Rexiem nie zrobił
już lepiej mi opchniesz

SpookyAga napisał(a):Hahaha kabelek
Solka nie jest zła ale nawet na stronie głównej Hondy o CR-Z gdy pisali o historii crx'a o Solce zapomnieli...Poza tym jednak warto mieć te dodatkowe miejsca z tyłu..
Tak z AR też miałeś wielkie plany a poszła na szrotObyś tak z Rexiem nie zrobił
już lepiej mi opchniesz
Najlepsza opcja jak zrobisz tak jak mówisz, napisali ci jakie silniki powinny wejść, zawsze coś trzeba przerobić, po pierwsze znając życie ci się odechce robić, ale jeśli zrobisz to porządnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości