NEGATYW - NIE POLECAM
Kolega JERR kupił ode mnie części ponad 5 miesięcy temu. Już po otrzymaniu pierwszej paczki pojawił się problem jedna z lamp nie była w stanie idealnym miała rysy na szkle od papieru ściernego tak jak ktoś by ją szlifował. Powiedziałem OK spakuj odeślij kasa na konto + zwrot za wysyłkę. Zapomniałbym o wszystkim gdyby nie PW parę dni temu od kolegi JERR:
-" cos ty mi [latwa kobieta] przyslal ?
chodzi zderzak do ee8...
mial byc [latwa kobieta] caly a nie podzwonowy popekany i z mocowaniem - prostym a nie [latwa kobieta] pospawanym z kawalkow..."
Lekko mnie to zbiło dla czego? Po pierwsze wszystkie części były dokładnie opisane po drugie wysyłałem fotki po trzecie niczego nie ukrywałem po czwarte przyjmuje zwroty jak komuś coś nie odpowiada wyznaję zasadę nic na siłę. No ale kolega po 5 miesiącach się odezwał z reklamacją i to w taki sposób.... Nie komentuję ale na pewno nie polecam.
NEGATYW za podejście do sprawy. Tak się interesów z dorosłymi ludźmi nie robi...
Reklamacja po 5 miesiącach też jest chyba nie na miejscu...
Jak ktoś lubi klientów z cyklu pedantów w przypadku używanych części z 20-to letniego auta to polecam interesy z tym kolegą problemy gwarantowane.