Ma sprzęt i się bawi bo lubi. Mi akurat robi małą polerkę i musi przedni zderzak założyć i spasować
lekko bo lekko ale zderzak się urwał ze spinek
Odrazu akcja" Panie świeżo od lakiernika odebrany, 500zł
On - nie nie, za dużo stary samochód bla bla bla - Ja: Stary nie stary, już dzwonimy po policje 400zł mandatu, 8punktów masz Pan na dzień dobry plus wszystkie zniżki idą się jebać to za następne ubezpieczenie z tą pojemnością silnika to 4000tys zapłaci Pan, już dzwonie" - Dobra masz 440zł bo więcej w portfelu nie mam.
Kosztem kilku browarków doprowadzę go do stanu z przed kolizji
jeszcze się tłumaczył że za blisko podjechałem i u niego w lusterkach to mnie nie widać
przypomina mi sie moja mowaczakejro napisał(a):On - nie nie, za dużo stary samochód bla bla bla - Ja: Stary nie stary, już dzwonimy po policje 400zł mandatu, 8punktów masz Pan na dzień dobry plus wszystkie zniżki idą się jebać to za następne ubezpieczenie z tą pojemnością silnika to 4000tys zapłaci Pan, już dzwonie" - Dobra masz 440zł bo więcej w portfelu nie mam.

)
Policji nie było ani grama. 22:00-22:30 kto się pojawia na C?Smoq napisał(a):Leci ktoś dzisiaj na cargo? Ostatnio w czwartek było ponad 350 aut i wielkie kolejki na kreske (kolejki aż za wiadukt, czyli średnio po 15-20 aut na kresce)
I było dużo crxów z napisem oponysnd z tyłu, czy jakoś takPolicji nie było ani grama. 22:00-22:30 kto się pojawia na C?
co do chłopaków z crx'ów to chyba tylko jeden jest na forum ale jakoś się nie udziela za specjalnie, a tak przy okazji to Celmix fajnie leczył porsche 944 turbo
miło się oglądało
Oby dzisiaj niebiescy dali pojeździć 
moze...Smoq napisał(a):Oby dzisiaj niebiescy dali pojeździć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości