ppiotrek napisał(a):A czy może ktoś mi powiedzieć jak się odpina linkę ręcznego od zacisku
Ptasior napisał(a):ppiotrek napisał(a):A czy może ktoś mi powiedzieć jak się odpina linkę ręcznego od zacisku
Eee, ściągniesz kolo lub wejdziesz w kanał to sam zobaczysz. Bardzo prosto, wyjmujesz zawleczkę, potem wyciągasz bolec i odpięte.
Nie jest on wkręcany? U mnie to wygląda jak płaska śruba.
W manualu znalazłem tak: przód kierowca, tył pasażer, przód pasażer i na końcu tył kierowca. Jutro zerknę czy to coś zmieni.ppiotrek napisał(a):Nie jest on wkręcany? U mnie to wygląda jak płaska śruba.
ppiotrek napisał(a):W manualu znalazłem tak: przód kierowca, tył pasażer, przód pasażer i na końcu tył kierowca. Jutro zerknę czy to coś zmieni.
dawidzio1987 napisał(a):Oglnie odpowietrzanie zaczyna sie od kola najbardziej oddalonego od pompy hamulcowej czyli od prawego tylu
Bolsik napisał(a):potraktuj go wd40 albo czyms takim zazwyczaj jest to niezle zawalone i wystarczy naprawdę mocno to podeprzeć od dolu i wychodzi najlepiej podpierać i rusząć linką na boki to puścippiotrek napisał(a):nie mogłem wyjąć tego bolca
Mibars napisał(a):Ja sie z tym bolcem męczyłem z godzinę na różne sposoby, też najopierw myślałem, że to jest śruba (bo na na górze nacięcie). Zlazł jak bodajze podparłem ten bolec od spodu i uderzałem w końcówkę linki.
Udało mi się wybić tego bolca. Trzeba po prostu użyć trochę siły.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości